Om initiativtager

Min person er ikke emnet på denne blog. Emnet er Konservatismen i det 21. århundrede – holdninger, meninger og argumenter for disse. Trods dette er her lidt information som kan belyse min baggrund og mine forudsætninger:

Kåre Grønbæk

Født: 1948
Gift siden 1969.
Børn: 2
Uddannelse: Akademiingeniør (1975), Civiløkonom HD-A (1986), Merkonom Finans (1990).
Arbejdsliv:
Avisbud, medhjælper i Brugsen, S-togs-vasker, natafløser på taxacentral, perlegrus-mekaniker, post-sortering, patentarkivering.
Efter uddannelse: 3 år i Nordsverige som ingeniør & produktudvikler.
Tilbage i Danmark: Stillinger som salgs-, eksport og marketingchef i flere danske virksomheder.
Administrerende direktør i A/S Vesta og Dansk Uni-Cardan A/S.
Projektleder (IT/e-business) i GKN plc, London, direktør IT/Strategi i GKN GmbH, Tyskland.
Selvstændig (ejerleder) frem til 2014, hvor virksomheder afvikledes.
Freelance, udvikling & design
. . . og nu altså forfatter til bogen “Konservative 2.0”.
Hustru: Tandlæge, ansat i det offentlige,

Med dette initiativ har jeg stillet mig ud på tynd is. Ikke fordi jeg kan lide det, men fordi jeg føler mig forpligtet til det. Kun at kunne bidrage lidt, er ingen undskyldning for ikke at bidrage overhovedet.

Mit engagement udspringer af frustration – frustration over at Danmark (og mange vestlige lande) er ved at falde fra hinanden. Kultur og fællesskab går stille og roligt i opløsning, uligheden stiger og splitter befolkningen, politikerleden vokser og det offentliges legitimitet anfægtes.
Vort dejlige land og den succesfulde vestlige kultur og civilisation er på vej til ødelæggelse – ikke af andre, men af os selv. Og hvad gør man politisk? Stort set intet – al energien går til at spille det patetiske taktiske spil om taburetter og magt. Magt til hvad? Magt til at beholde magten – intet andet!.
Det hverken kan eller vil fortsætte.

I mit stille sind håber jeg, at Konservative 2.0 kan bevæge sig fra at være et initiativ til at blive en bevægelse, som på demokratiets grund genføder konservatismen til gavn for Danmark og danskerne. Denne genfødsel skulle gerne ske i Det Konservative Folkeparti, for vi har ikke brug for mere splittelse eller flere partier.

Se også www.Konservative2.dk

Skriv et svar